Tuinhoutlet.nl, het beste voor buiten!

Kliko berging

Goedkope klikoberging nodig?

Bent u het aanzicht van de kliko in uw tuin ook zo zat? Zou u graag willen dat deze niet overduidelijk in het zicht zijn en dat u deze alleen opmerkt als u de kliko daadwerkelijk nodig heeft? Dan heeft Tuinhoutlet de oplossing! Met de kliko berging is de kliko niet meer duidelijk inzicht en lijkt uw tuin een stuk netter.

Een houten klikoberging of hoe het ook wel genoemd wordt: kliko ombouw, klikokast, containerkast, container ombouw, vuilnisbak ombouw, tuinkast of containerbox, zorgt ervoor dat de afvalcontainer uit het zicht is.

De deksel van de klikoberging heeft een ketting waardoor de afvalcontainer automatisch geopend wordt als u de deksel van de klikoberging opent, zo heeft u altijd een hand vrij. Tuinhoutlet.nl levert zowel enkele als dubbele containerbergingen die geschikt is voor (zover bekend) elke groene of grijze afvalcontainer die in Nederland voorkomt.


Voor het maken van deze klikobergingen is Scandinavisch vurenhout gebruikt, dat onder druk is geïmpregneerd. Het is hout goed te behandelen met beits, verf of houtolie. Behandeling is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen.

Deze kliko ombouw wordt als volledig te monteren bouwpakket geleverd, de zij, voor en achterkant moeten worden samengesteld, de deksel bestaat uit 2 halve bogen en 7 latjes welke erop getimmerd moet worden, dit is eenvoudig te doen. Schroeven en spijkers worden meegeleverd. De genoemde prijzen zijn inclusief de verzendkosten. Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de waddeneilanden. Voor deze eilanden en Belgi├ź geldt een toeslag.


Bekijk de opties die Tuinhoutlet.nl levert en bestel snel online!


Er komen geen producten overeen met de selectie.